maandag 11 december 2017

Verdachte opgepakt in zaak Milica van Doorn

De politie heeft een verdachte opgepakt voor de moord op Milica van Doorn in 1992.
Deze doorbraak is voortgekomen uit het grootschalige dna-verwantschapsonderzoek dat in de afgelopen weken is gehouden in Zaandam.
In november kregen 133 Turks-Nederlandse mannen in Zaandam een brief thuis met het verzoek om dna af te staan. Ze zijn daarna ook persoonlijk bezocht. Van hen hebben er 126  gehoor gegeven aan het verzoek. Ook in 2008 werd al eens verwantschap onderzoek gedaan.

Milica van Doorn -die net haar laatste havo-examens afgerond- miste op 7 juni 1992 na afloop van een feestje tegen middernacht de bus.Ze moest toen noodgedwongen naar huis lopen vanuit de Fluitekruidweg. Ze moet toen haar moordenaar zijn tegengekomen.

Een pastoor van de St. Jozefkerk aan de Veldbloemenweg, op ongeveer een kilometer van de woning waar het feest was, ontdekte 's ochtends op 8 juni het lichaam van Milica in de vijver naast de kerk.

Milica bleek te zijn verkracht en doodgestoken. In haar lichaam werd een spermaspoor van de vermoedelijke dader veiliggesteld.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

dinsdag 28 november 2017

Twee doden op woonwagenkamp Den Bosch

In een woning aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch zijn vanmiddag twee doden gevonden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Liquidatie in Nieuwegein

De Surinamer Timon Badloe (43) aka 'Chico' is vanmorgen doodgeschoten op de Apolloburg in Nieuwegein. Er werd even voor 8 uur vijf keer op de voorruit van de auto geschoten. Twee verdachten sloegen op de vlucht, maar werden in Amsterdam Zuidoost klemgereden en gearresteerd. Op de Apolloburg, werd in 2013  thaibokser Gilbert (34) geliquideerd.
Badloe en Gilbert zouden jeugdvrienden zijn geweest.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

maandag 27 november 2017

Dode man gevonden in Apeldoorn

Bij een woning aan het Boomblauwtje in Apeldoorn is vanochtend het levenloze lichaam van een man(23) gevonden.
De politie sluit een misdrijf niet uit. Buurtbewoners zouden rond 07:30 een schreeuw hebben gehoord.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

zaterdag 25 november 2017

Man komt om na vechtpartij op metrostation Rotterdam

Een man (54) uit Rotterdam is overleden na een vechtpartij gistermiddag op het metrostation Zuidplein in Rotterdam.

Omstreeks kwart over vier ontstond voor de lift, op het perron richting Spijkenisse, een vechtpartij. De man viel bij dit incident en verloor kort het bewustzijn. Gealarmeerde agenten kregen aanvankelijk weer contact met het slachtoffer. Hij is door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis gebracht. In de loop van de avond verslechterde zijn toestand en kwam hij te overlijden

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

donderdag 23 november 2017

Dode en gewonden bij schietpartij in Amsterdam

Na een schietincident in het centrum van Amsterdam is afgelopen nacht een man (19) uit Amsterdam overleden. Drie andere mannen raakten gewond.

Rond 0.50 uur kwam bij de politie een melding binnen over een schietincident. Volgens getuigen schoot een man op een groepje van vier à vijf mannen dat stond op de Kattenburgerkade, ter hoogte van Leeuwenwerf. Een  man is daarbij dodelijk getroffen.  De drie gewonden - Amsterdammers van 18 en 19 jaar - waren aanspreekbaar en zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook