woensdag 13 december 2017

Jongen doodgestoken in Almere

Gisteravond overleed een jongen (15) uit Almere na eerder te zijn neergestoken op het Pirellipad aldaar. Twee 15-jarige jongens zijn als verdachte aangehouden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man in Enschede

De man (44) die eergisterochtend 11 dec. dood werd gevonden op de Schietbaanweg in Enschede is waarschijnlijk doodgeschoten, meldt de politie vandaag na onderzoek.
Het is niet bekend waarom hij om het leven is gebracht. De politie wil niet zeggen of de man een bekende van justitie was. Er is nog niemand opgepakt.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

maandag 11 december 2017

Verdachte opgepakt in zaak Milica van Doorn

De politie heeft een verdachte opgepakt voor de moord op Milica van Doorn in 1992.
Deze doorbraak is voortgekomen uit het grootschalige dna-verwantschapsonderzoek dat in de afgelopen weken is gehouden in Zaandam.
In november kregen 133 Turks-Nederlandse mannen in Zaandam een brief thuis met het verzoek om dna af te staan. Ze zijn daarna ook persoonlijk bezocht. Van hen hebben er 126  gehoor gegeven aan het verzoek. Ook in 2008 werd al eens verwantschap onderzoek gedaan.

Milica van Doorn -die net haar laatste havo-examens afgerond- miste op 7 juni 1992 na afloop van een feestje tegen middernacht de bus.Ze moest toen noodgedwongen naar huis lopen vanuit de Fluitekruidweg. Ze moet toen haar moordenaar zijn tegengekomen.

Een pastoor van de St. Jozefkerk aan de Veldbloemenweg, op ongeveer een kilometer van de woning waar het feest was, ontdekte 's ochtends op 8 juni het lichaam van Milica in de vijver naast de kerk.

Milica bleek te zijn verkracht en doodgestoken. In haar lichaam werd een spermaspoor van de vermoedelijke dader veiliggesteld.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

dinsdag 28 november 2017

Twee doden op woonwagenkamp Den Bosch

In een woning aan de Sleutelbloemstraat in Den Bosch zijn vanmiddag twee doden gevonden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Liquidatie in Nieuwegein

De Surinamer Timon Badloe (43) aka 'Chico' is vanmorgen doodgeschoten op de Apolloburg in Nieuwegein. Er werd even voor 8 uur vijf keer op de voorruit van de auto geschoten. Twee verdachten sloegen op de vlucht, maar werden in Amsterdam Zuidoost klemgereden en gearresteerd. Op de Apolloburg, werd in 2013  thaibokser Gilbert (34) geliquideerd.
Badloe en Gilbert zouden jeugdvrienden zijn geweest.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

maandag 27 november 2017

Dode man gevonden in Apeldoorn

Bij een woning aan het Boomblauwtje in Apeldoorn is vanochtend het levenloze lichaam van een man(23) gevonden.
De politie sluit een misdrijf niet uit. Buurtbewoners zouden rond 07:30 een schreeuw hebben gehoord.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook