vrijdag 18 januari 2013

Vrouw vermoord in Groningen

Gudrun Küster (66)  wordt dood gevonden in haar flat bij het Van Starkenborghkanaal, aan de rand van de Groninger Oosterparkwijk aan de Oliemuldersweg. Zij is door geweld om het leven gekomen. Het is de 19e dode in 2013

Update 19 januari: De politie heeft een man (37) opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. De man heeft enige tijd bij de Groningse in huis gewoond.De verdachte heeft ook enige tijd gewoond bij de eveneens vandaag vermoorde Trevor Griffiths.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode bij brand in Groningen

Bij het blussen van een brand in een woning aan de Waldeck-Pyrmontstraat in Groningen heeft de brandweer het lichaam van oud koopbvaardij kapitein  Trevor Griffiths (71) gevonden.

De politie vermoedt dat de persoon om het leven is gekomen door een misdrijf. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend gemaakt

Update 19 januari: De politie heeft een man (37) opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een eerder vandaag omgebrachte vrouw. De verdachte heeft ook enige tijd bij de Trevor Griffiths in huis gewoond. 

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook