vrijdag 1 september 2017

Verdachte van moord op Sarah Kolenberg blijft in voorarrest

Jason D(48) uit Enschede. die wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Sarah Kolenberg (40) blijft sowieso 14 dagen opgesloten. Dat besliste de rechter-commissaris in Almelo deze vandaag. De politie wil alleen kwijt dat de verdachte en het slachtoffer 'een connectie' met elkaar hadden.

Sarah Kolenberg werd  zondagmiddag 27 aug rond 15.00 uur door twee vriendinnen in haar woning aan de Tubantiastraat gevonden. Volgens de politie was het huis overhoop gehaald. Inmiddels zijn de schermen rond de woning weggehaald. er wordt nog steeds (sporen)onderzoek in haar huis gedaan.

De verdachte is in de loop van dinsdagavond aangehouden. Dat gebeurde na de uitzending van 'Opsporing Verzocht'. Volgens de politie komen er nog steeds tips binnen. De man zit in volledige beperking en mag alleen contact met zijn advocaat onderhouden. Over twee weken moet opnieuw worden beslist over de voorlopige hechtenis. Die kan tot maximaal 90 dagen worden verlengd, dan moet de verdachte opnieuw worden voorgeleid.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: