donderdag 21 januari 2010

Scooterklootzakjes ook verdacht van overvalpoging op hotel

Mohammed en Yaoud, de twee verdachten die vorige week vrijdag in Nijmegen een Mario van Geijn (50) uit Arnhemmer aanreden, worden volgens het openbaar ministerie ook verdacht betrokken te zijn bij een overvalpoging. Het gaat volgens de politie om een poging, met wapens, diezelfde avond op het Hotel Belvoir in Nijmegen.

Het ongeval rond elf uur, waarbij voetganger Mario van de Geijn zo zwaar gewond raakte dat hij later overleed, gebeurde dichtbij het Nijmeegse hotel. De twee, een 18-jarige Nijmegenaar en een 19-jarige Beuningenaar, worden ook verdacht van doodslag op de Arnhemmer, het veroorzaken van een verkeersongeval en van heling van de motorscooter waarop zij reden.

Mogelijk wordt er ook nog aangifte gedaan wegens bedreiging omdat zij het ziekenhuis personeel dat zowel hun als van de Geijn behandelde hebben bedreigd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in woning Bennekom

In een woning in Bennekom heeft de politie woensdag aan het begin van de avond een dode vrouw aangetroffen in haar villa aan de Selterskampweg in de Gelderse gemeente. Het gaat om Martine Bruil-van der Wal (72) die is vermoord door haar neef, Eric S.(42) uit Bergen (NH). Eric S. is een aan lager wal geraakte tandartszoon die net uit de gevangenis was ontslagen. Hij zat jaren in de gevangenis voor het laten uitvoeren van een huurmoord in Den Haag

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in woning Oss

In een woning in Oss heeft de politie woensdagavond een dode vrouw aangetroffen. Een man, die aanwezig was in het pand, is aangehouden.

Een ambulance was naar de woning aan de Van Anrooijstraat gereden voor een reanimatiepoging. De hulpverleners riepen de politie erbij. De vrouw bleek toen al overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook