dinsdag 23 september 2014

Turk doodgeschoten in Rotterdam

Hamdi Bilir (29) is doodgeschoten in eethuis Dürüm Evi aan de Mathenesserweg in Rotterdam-West. Om ongeveer 17.20 uur komen Hamdi en zijn vrienden binnen bij het eethuis. Om 17.52 komen vanuit de richting van de Willem Beukelszstraat twee mannen aangelopen. Eén van de mannen schiet vanuit de deuropening van het eethuis op Hamdi. Hij wordt door meerdere kogels geraakt en sterft even later.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Liquidatie Conradstraat mogelijk persoonsverwisseling

Stefan Manuel Regalo Eggermont (30) die 13 juli dit jaar is doodgeschoten in de Amsterdamse Conradstraat, was mogelijk niet het beoogde doelwit van de liquidatie. De verantwoordelijke criminelen hebben zo goed als zeker een fout gemaakt.

Dat vermoeden heeft hoofdcommissaris Pieter Jaap Aalbersberg uitgesproken in een interview met de Amsterdamse zender AT5.
"Hij was tot zijn dood geen bekende van ons. We hebben hem op geen enkele manier kunnen linken aan de liquidatiegolf. Bovendien had hij geen zakelijke of relationele conflicten."
Aalbersberg denkt dat Eggermont voor iemand anders is aangezien. Mogelijk reed hij in hetzelfde type auto als het beoogde doelwit.

Eggermont werd op een zondagochtend in zijn auto met meerdere kogels geliquideerd. Politie en justitie gaan ervan uit dat de moord verband houdt met een reeks liquidaties in de Amsterdamse onderwereld, maar dat Eggermont niet het beoogde doelwit was.

Voor de moord is tot nog toe niemand gearresteerd. Voor de gouden tip die leidt tot oplossing van de zaak heeft justitie een beloning van 15.000 euro uitgeloofd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook