maandag 10 oktober 2011

Dode vrouw langs de berm in Steenwijk

In de berm aan de Lage Egge, een parallelweg van de N334 bij Steenwijk, in de omgeving van het gehucht Witte Paarden is vanmorgen een dode vrouw aangetroffen. Het betreft een vrouw (44) uit Den Haag die mogelijk een zwervend bestaan leidde. Zij lag op haar rug met een tas naast zich.

Voorlopig gaat de politie uit van een misdrijf.

Update 12-10-2011
Uit sectie blijkt dat zij zichzelf van het leven heeft beroofd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Lijk gevonden in Rotterdamse vermissingszaak

Afgelopen nacht is in Rotterdam een lijk gevonden in de woning van Anthony K. (26) (foto rechts onder) op de Boergoensestraat 33 in Charlois. Anthony is de ex-vriend van Sandra, de zus van Jennefer van Oostende (10) die zaterdagavond voor het laatst in die woning gezien was. Onderzoek moet nog uitwijzen of het inderdaad Jennefer betreft.

Eerder die avond werd Anthony al aangehouden.

Tegen de politie verklaarde Anthony dat het meisje zaterdagavond rond half 7 de woning verliet na onenigheid over een bioscoopbezoek om naar haar vader te gaan. Het meisje zou daar logeren, maar kwam daar nooit aan.

Zondagavond stuurde de politie een Amber Alert uit. Het Amber Alert is inmiddels ingetrokken. De ouders van de vermiste Jennefer zijn geïnformeerd over het aantreffen van het lichaam en krijgen professionele hulp.

Hoewel de identificatie nog niet rond was Heeft Sandra even voor halfelf op facebook geschreven dat haar zus dood is en dat haar ex, Anthony, de dader is. Op haar prikbord is te lezen: 'Anthony is het geweest is in zijn huis gevonden me kids hebben alles gezien.'

De huiszoeking zondagavond in de woning van Anthony K. (foto rechts) vond plaats naar aanleiding van afgeluisterde telefoontaps. Bij het doorzoeken van de woning vond de politie het lichaam van 'een jong meisje'.


De politie bracht eerder die dag een bezoek aan Anthony, omdat Jennefer daar het laatst zou zijn gezien. Toen vond de politie geen aanknopingen om de man aan te houden. Telefoongesprekken die de man na het bezoek voerde en die zijn afgeluisterd door de politie, leidden alsnog tot zijn arrestatie.

Update: Inmiddels is het gevonden lichaam geidentificeerd als dat van Jennefer.

Jennefer zou ook seksueel zijn misbruikt.

Update 27 augustus 2012:
Anthony bekent het ombrengen maar ontkent sexueel misbruik. Het OM eist levenslang

Update 10 september 2012:
Anthony krijgt 18 jaar

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook