maandag 2 mei 2011

Dode vrouw gevonden in Roosendaal

In Roosendaal is een dode vrouw gevonden in een appartementencomplex aan de Molenstraat. Het is volgens de politie nog onduidelijk wat er is gebeurd.

De vrouw huurde de kamer niet, deze was verhuurd aan een andere vrouw die bij thuiskomst het lichaam aantrof.

De kans dat ze wel in de woning mocht verblijven, is volgens de eigenaar niet uitgesloten. Dat zijn zaken die onderling worden geregeld.

Het appartementencomplex met aan de onderzijde sexshop 'Wilad' werd hermetisch afgesloten voor sporenonderzoek.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw omgebracht in Uden

Bahar Bucakli (25) uit Uden is afgelopen nacht rond 3 uur om het leven gebracht in haar huis aan de Schoutenhoek in Uden. Een uur na de vondst van haar lichaam werd in een huis aan de Brandenburgstraat een man (30) aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Het zou gaan om de (ex) partner van de vrouw.

Politie en ambulance reageerden rond drie uur op een melding over een vreemd geluid in het huis aan de Schoutenhoek. De politie trof in de woning het lichaam van de vrouw aan en twee jonge kinderen. Het is onbekend wat de kinderen hebben meegekregen over het drama.

Update 25-7-2011:
Bahar Bucakli heeft kort voor haar dood bij de politie belastende verklaringen afgelegd over cocaïnehandel door haar echtgenoot en zijn broer. De verklaring werd vandaag als bewijs gebruikt in de strafzaak tegen haar zwager (38)  uit Uden.


Of haar loslippigheid over de cocaïnehandel ook het motief is geweest voor de moord is onduidelijk. Haar echtgenoot werd een uur na de moord opgepakt als verdachte en zit sindsdien vast in afwachting van zijn rechtszaak. Het is bekend dat het paar in echtscheiding lag en dat er spanningen bestaan tussen zijn en haar familie.

Uit de verklaring van de vrouw valt af te leiden dat haar man koerierde voor de drugshandel van zijn broer.
Het Openbaar Ministerie eiste vandaag negen maanden celstraf, waarvan drie voorwaardelijk tegen haar zwager voor zowel de cocaïnehandel als hennepteelt.

Het Openbaar Ministerie liet maandag desgevraagd weten dat de echtgenoot op 3 augustus voor het eerst in het openbaar voor de rechter verschijnt. Justitie beschuldigt hem tot dusver van moord en niet van drugsfeiten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook