zaterdag 23 juni 2012

Dode man in Den Haag

In de binnenstad van Den Haag is afgelopen nacht rond 2.00 uur een lijk ontdekt in een woning aan de Sint Jacobsstraat, achter de Veerkade-garage in Chinatown. De politie sluit een misdrijf niet uit en heeft een persoon aangehouden.

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man dood na mishandeling in Sittard

Geoffrey Penders Sittard
Glenn van Haen (23) uit Munstergeleen (Limburg) is afgelopen nacht overleden aan de gevolgen van een mishandeling rond 3 uur vanmorgen in de Putstraat in Sittard .

Het slachtoffer in elkaar geslagen. De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht waar hij niet veel later overleed. De politie heeft inmiddels twee verdachten van 22 en 25 jaar uit Sittard opgepakt wegens betrokkenheid bij de mishandeling. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet bekend.

Update 25 juni 2012
De aanleiding van de dood van Glenn zou een opstootje tijdens een voetbalwedstrijd zijn geweest. Glenn probeerde op 26 mei dat opstootje tijdens de Fortuna Fan Cup in Sittard te sussen als leider van het vriendenteam.

"Een van de tegenstanders riep na dat opstootje tegen Glenn dat ze hem nog wel te pakken zouden nemen, als ze hem tegenkwamen in de stad. Dat hebben ze nu dus gedaan", zegt vriend Jeroen tegen de krant.

De vrienden hadden in de nacht van vrijdag op zaterdag een verjaardag gevierd. Terwijl de groep naar de kebabzaak liep, werd Glenn ernstig mishandeld. "Toen we terugkwamen zagen we Glenn liggen. We kunnen het totaal niet vatten", zegt een andere vriend. Glenn werd rond 3 uur 's nachts met een boksbeugel in elkaar geslagen. Hij overleed even later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Update 27-6-2012
Glenn zou met één klap zijn doodgeslagen door Thaibokser Geoffrey P. (25). Hij heeft bekend.

Update 1 februari 2013
Geoffrey P komt mogelijk vrij omdat niet uitgesloten zou kunnen worden dat Glenn misschien aan een hartritmestooris zou kunnen zijn overleden.

Update 6 september 2013
Geoffrey P. wordt vrijgelaten omdat hij lang genoeg in voorarrest heeft gezeten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook