dinsdag 14 februari 2012

Verbrand lijk in Knegsel

Urnenweg Knegsel
Vanmiddag is in een bosperceel aan de Urnenweg in Knegsel (Noord-Brabant) door een voorbijganger het stoffelijk overschot van een vrouw gevonden. De politie sluit een misdrijf niet uit.

Het lichaam zou verbrand of verkoold zijn, maar dat kan de politie niet bevestigen.

Update 16-2-2012: De politie heeft bevestigd dat het een misdrijf betref. Het betreft Jolanda Weber (44)  uit Helmond.  Jolanda werd voor het laatst gezien in de Helmondse wijk De Eeuwsels.

Update 26 februari 2012: Haar echtgenoot Jan van L (50) is opgepakt. Overigens heeft van L. zélf haar vermissing gemeld bij de politie nadat haar werkgever zei dat ze niet was opkomen dagen op haar werk.

Jolanda zou haar man gezegd hebben te willen scheiden omdat ze een Poolse vriend had.

Update 8 april 2012: Jan van L.(51) heeft zich in de gevangenis van Vught van het leven beroofd. Hij had bekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw doodgestoken in Rotterdam

Vanmiddag is een vrouw doodgestoken in een pand in de Spiekmanstraat in Rotterdam. De politie heeft een man aangehouden. Hulpverleners hebben nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw neergestoken door haar vriend

Een jonge vrouw is vandaag neergestoken door haar vriend in een woning in Sint-Hubertus. Zij raakte daarbij ernstig gewond.

Een buurtbewoner die werd aangesproken door de vader van het slachtoffer heeft eerste hulp verleend tot de hulpdiensten kwamen.

De vrouw is afgevoerd per traumahelikopter. De dader is gevlucht maar kon even later door de politie worden aangehouden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook