maandag 19 april 2010

Man overleden in Den Haag na misdrijf

In een ziekenhuis in Den Haag is afgelopen nacht een man overleden aan zijn verwondingen. De man werd zwaargewond gevonden bij een portiek aan de Paul Krugerlaan in Den Haag. De politie gaat uit van een misdrijf.

De identiteit van de man is niet bekend. Wel staat vast dat het om een illegaal gaat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man gevonden in Rijnsburg

In een woning aan de Langevaart in Rijnsburg is zondagnacht het stoffelijk overschot van een man (37) gevonden. Een misdrijf wordt vermoed. Hij is door messteken om het leven gekomen.

Update 20-4-2010: Een plaatsgenoot (44) is vandaag gearresteerd ivm betrokkenheid bij de moord
Update 23-4-2010: De dinsdag gearresteerde verdachte heeft de moord bekend. Over het motief en de toedracht van de moord wil het OM nog niets kwijt. Slachtoffer en verdachte kenden elkaar.
Update 27 oktober 2010: Er wordt 12 jaar en tbs geëist.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Mogelijk hard bewijs in zaak Anneke van der Stap

De telegraaf beweert hard bewijs te hebben gevonden in de zaak Anneke van der Stap, waarmee de verdachte –veroordeeld moordenaar Ron Pieper-  aan de moord op Anneke gekoppeld zou worden.

Het zou gaan om een USB stick die van Anneke is geweest en die ondanks huiszoekingen gewoon bij hem in een la bleef liggen. Hoewel de telegraaf zegt dat de stick gewist is, zouden er nog foto’s van Anneke op staan.
De stick kwam in het bezit van Ron P.’s vriendin Wil Eenink. Pas nadat zij door de recherche was ondervraagd over het mailadres van Anneke van der Stap: ‘Avadesta’ herrinnerde zij zich die naam te kennen van de betreffende USB stick.

Update: De Telegraaf  wist afgelopen weekeinde de bestanden van Anneke, waaronder foto's tekeningen en studiemateriaal, terug te halen. vandaag werd het in plastic verpakte bewijsmateriaal afgegeven op het hoofdbureau van politie in Den Haag.
De Vriendin van Ronald Pieper werd gelijk verhoord.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook