woensdag 1 oktober 2014

Dode in Beverwijk

In Beverwijk is vanmiddag een man doodgestoken. Details ontbreken nog

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man wurgt en beroofd huisbaas, rechter gaat voor wurgsex

Een man (45) is veroordeeld tot acht jaar cel omdat hij zijn huisbaas heeft gewurgd tijdens een uit de hand gelopen potje wurgseks.

De officier van justitie geloofde het verhaal over de vrijpartij niet, en had zestien jaar celstraf geëist. De huisbaas werd vastgebonden, tape over zijn mond geplakt en met een elektriciteitssnoer gewurgd. Het slachtoffer werd dood achtergelaten en zijn bankrekening werd met de gestolen bankpas door de verdachte geplunderd. Het geld werd in een paar dagen uitgegeven.

De rechter geloofde wel in het verhaal van de veroordeelde, en legde acht jaar cel op. Een hogere straf past volgens de rechtbank niet bij het scenario van een uit de hand gelopen seksspel.

Tuurlijk, heel gewoon dat je na een mislukte vrijpartij het je geliefde berooft

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Slachtoffer 'The Sand' is Ghanees

De man die de vroege ochtend van 27 September werd doodgeschoten in de Amsterdamse club The Sand is van Ghanese afkomst.

De man was vanuit Frankrijk naar Amsterdam gekomen. Hij gebruikte meerdere identiteiten, aldus de politie. Het Parool meldde dinsdag dat het zou gaan om de Ghanese Kelvin Hackman. Dat zouden vrienden van de man hebben gezegd.

De Ghanees werd doodgeschoten tijdens het feest Afro Dance XXL. De dader is nog spoorloos.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Nederlander doodgeschoten in Spanje

Een Nederlandse snackbareigenaar (56) van Egyptische origine is in het Spaanse Colmenar door zijn hoofd geschoten.

De man werd 27 september tegen half vier gevonden door een klant. Hij leefde toen nog maar stierf op weg naar het ziekenhuis.

Er is nog niemand aangehouden. De Spaanse  politie vermoedt dat het om een roofmoord gaat omdat er geld is verdwenen uit de kassa. Ook andere scenario's zijn niet uitgesloten.

Volgens omwonenden staat de man bekend onder de naam 'Tarek'. Hij verkocht in zijn eettent onder meer hamburgers en pizza's. De plek was bekend bij de lokale gemeenschap vanwege de late openingstijden. De man woonde daar sinds een jaar of drie.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook