woensdag 17 februari 2016

Dode Ossendrecht slachtoffer wietroof?

De doodgeschoten man die in de vroege ochtend van 15 februari in Ossendrecht werd gevonden, is mogelijk het slachtoffer geworden van een uit de hand gelopen wietroof. Dat is een van de scenario's waar de politie ernstig rekening mee houdt.

De man werd om twee uur 's nachts met kogels in zijn lijf aangetroffen in een hoekhuis aan de Burgemeester van Gilshof. In zijn huis werd ook een wietplantage aangetroffen. Een getuige heeft verklaard acht mannen uit de woning te hebben zien rennen, die even verderop in auto's stapten en wegreden. Een ingetikte ruit doet vermoeden dat zij onopgemerkt binnen probeerden te komen.

Een buurtbewoonster hoorde rond twee uur in totaal drie schoten.

Over de doodgeschoten man maakt de politie nog niets bekend, omdat familieleden hem nog officieel moeten identificeren. Zo is onduidelijk of de man de huurder van het huis is. Buurtbewoners spreken van een man van Turkse komaf, die opviel omdat hij in een dure auto reed. Zijn naam is in de buurt niet bekend en ook kwam nooit iemand bij hem over de vloer.

Juist de dag tevoren sprak Koning Willem-Alexander in Ossendrecht juist met enkele burgemeesters over hun strijd tegen de georganiseerde misdaad in Noord-Brabant en Zeeland.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook