zaterdag 3 december 2011

Vermiste man dood gevonden

Omstreeks kwart over 11 vanavond uur is in een woning aan de Luxemburgstraat het stoffelijk overschot van een man (36) uit Den Haag gevonden. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De man stond te boek als vermist.

Bij de politie kwam vrijdag 2 december om 22.30 uur een melding binnen van een getuige, die had gezien dat onbekende mannen in de omgeving van de Capadosestraat rondreden in de auto van een vermiste persoon. De politie trof zag de auto, met daarin vier mannen, even later rijden in de omgeving van de Jan Vosstraat. Bij het zien van de agenten verlieten enkele inzittenden het voertuig en gingen zij er rennend vandoor. Nadat een agent een waarschuwingsschot had gelost, werden drie Hagenaars van 24, 25 en 28 jaar en een 27-jarige man uit Engeland aangehouden.

Uit recherche-onderzoek bleek dat de vermiste eigenaar van het voertuig zich mogelijk in een woning aan de Luxemburgstraat bevond. Vandaagom 23.15 uur werd de woning door de politie betreden en troffen agenten er de eigenaar van het voertuig aan.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

2 meisjes doodgereden, dader vlucht

Op de Steenweg op Baarle-Hertog in het Ravelse kerkdorp Weelde-Station, dicht bij de Nederlandse grens, zijn rond 4.30 uur vanochtend Dorien (19) en Joyce (16) uit respectievelijk Arendonk (België) en Weelde (België), doodgereden.

Dorien en Joyce zaten op een bromfiets en zijn aangereden door een auto waarna de dader is doorgereden De man is om 12.15 uur opgepakt in zijn ouderlijk huis in Gilze, bij het ongeluk was hij zijn kentekenplaat verloren.

Het gaat om de Nederlander Bas H. (30) die in Turnhout (België) woont. De man zit momenteel in Nederland in de cel, maar het parket van Turnhout vraagt zijn uitlevering.

Update 21 december 2011: Bas H. staat hangende het onderzoek weer op straat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode in Velp

Afgelopen nacht heeft de politie een stoffelijk overschot aangetroffen in een woning aan de Kemphaanlaan in Velp. Vier personen zijn in verband met de zaak aangehouden.
Het wordt niet uitgesloten dat het om een misdrijf gaat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook