zondag 20 februari 2011

Vrouw in Zoetermeer dood na aanrijding

Een vrouw (89) uit Zoetermeer is vandaag overleden aan de gevolgen van een aanrijding in haar woonplaats drie weken geleden. Een 21-jarige automobilist uit Zoetermeer reed haar aan op een parkeerterrein.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in hotel Hoofddorp

Bij een schietpartij is vanochtend een Turkse vrouw (23) doodgeschoten in het Van der Valk hotel langs de snelweg A4 ter hoogte van Hoofddorp. De schietpartij zou in de lobby hebben plaats gevonden. De vrouw zou zijn neergeschoten door een Turkse man van rond de 22 jaar. De schietpartij ontstond na een heftige woordenwisseling tussen twee Turkse echtparen in een internetcafé dat grenst aan de lobby van het hotel. De schermutseling werd voortgezet in de lobby.
De ruzie escaleerde echter volledig toen een Turkse man de lobby binnentrad en het vuur opende. In de kogelregen werd de vrouw geraakt, waarna de schutter vluchtte.

Betrokkenen vermoeden dat de man door een van de echtparen moet zijn opgeroepen toen de ruzie ontaardde in een schermutseling. Het vermoeden bestaat dat het motief van de moord gezocht moet worden in eerwraak of een conflict tussen twee Turkse families. Het slachtoffer werd door het hotelpersoneel gereanimeerd, maar overleed aan haar verwondingen.

Volgens de directie van het hotel hebben medewerkers van het hotel nog getracht in te grijpen en moet de dader dankzij de security cams makkelijk te identificeren zijn.

Op 5 april 2009 kwam ook al een vrouw (22), uit Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland), om het leven door een schietpartij de dag tevoren in het hotel. Er werden toen drie verdachten aangehouden.

Op 5 juni 2010 werd in een van der Valk hotel in Ridderkerk een Poolse vrouw (35) om het leven gebracht.

Op 13 februari 2007 werd 'Ukkie de Pool' geliquideerd op het parkeerterrein van het nabijgelegen 'La Place' brugrestaurant.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook