donderdag 10 juli 2014

Uitspraak: 9 jaar cel voor ontvoering en verkrachting van kleuters

Een  man (40)  uit Westerlee is vandaag door de rechtbank in Groningen veroordeeld tot 9 jaar cel voor de ontvoering en verkrachting van twee zeer jonge meisjes. De eis was 10 jaar.

De man werd december vorig jaar opgepakt, na de verkrachting van een meisje (4) uit Delfzijl. DNA-onderzoek leverde vervolgens een match op met sporen in een soortgelijke zaak uit 2011. Toen werd een meisje (6) uit Stadskanaal het slachtoffer.

In beide gevallen ging de veroordeelde op dezelfde manier te werk. Hij trok de kinderen zijn auto in, om hen daar te misbruiken.


Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodde zwangere vriendin

Nalina Bhoelai Een man (34) uit Leiderdorp staat vandaagvoor de rechter in Haarlem wegens verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn zwangere ex-vriendin Nalina Bhoelai (30).

Nalina Bhoelai werd 30 oktober 2013 zwaargewond gevonden in het trappenhuis van een flat aan de Raaphorst. Het slachtoffer overleed even later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

In eerste instantie werd gedacht dat de vrouw van de trap was gevallen, maar justitie gaat nu uit van een misdrijf.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Estrella Kramer (14) uit Oss vermist

estrella_kramer Estrella Kramer (14) uit Oss wordt sinds maandag 7 juli vermist. Ze is volgens de politie voor het laatst thuis in Oss bij haar moeder gezien.

Estrella heeft een slank postuur en lang donkerbruin krullend haar dat aan de rechterkant is opgeschoren. Ze is 1,56 meter lang en heeft bruine ogen. Het meisje uit Oss draagt vermoedelijk een zwart jasje, een zwarte glimmende legging en sneakers van het merk Cruyff.

Ook heeft ze waarschijnlijk een zwarte schoudertas met luipaardprint bij zich. Volgens de politie is Estrella mogelijk in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen.

Tips kunnen worden doorgegeven aan de politie op het nummer 0800-6070.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Arrestaties na vinden dode man

In Den Bosch zijn twee personen aangehouden nadat er  trof rond halfach in een huis  aan de Buys Ballotweg aldaar een zwaar gewonde man werd aangetroffen die nog tijdens de reanimatie overleed.

De politie sluit een misdrijf niet uit, maar kan nog geen mededelingen doen over de toedracht. Over de doodsoorzaak van de man is nog niets bekend.

Volgens buurtbewoners wonen er Polen in de woning. Een vrouw vertelde  dat ze geschreeuw en gegil hoorde. Omstanders zeggen een man met bebloede handen te hebben gezien.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Herman du Bois opgepakt

Herman du Bois, die zeven jaar onterecht vastzat voor de Puttense moordzaak, is opgepakt na een inval in een xtc-loods.

Du Bois zou de huurder van de loods zijn geweest. Welke rol hij bij de productie en handel in xtc heeft gespeeld wordt nog onderzocht.

In totaal zijn zeven verdachten opgepakt, onder wie een vrouw die inmiddels is vrijgelaten. Du Bois zit nog vast en zit in volledige beperking, hetgeen betekent dat hij geen contact met de buitenwereld mag hebben.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook