donderdag 7 juni 2012

Man doodgeschoten in Amsterdam Bijlmer

Naoufal Oulad Youssef (29) overlijdt in het ziekenhus nadat nadat hij bij een woordenwisseling met 2 jongens wordt neergeschoten als hij zijn vriendin naar metrostation Bullewijk in Amsterdam brengt.

De woordenwisseling ontstaat met 2 jongens die op het Abcouderpad fietsten. Naoufal Oulad Youssef  besluit zijn vriendin alleen te laten en terug te rennen naar zijn flat, waar twee van zijn vrienden op hem wachten. Via de intercom vertelt hij wat er aan de hand is en dat ze hem moeten helpen.

Dan rent hij weer richting de twee jongens met wie hij ruzie heeft gekregen. Zijn vriendin is inmiddels alleen doorgelopen naar het metrostation. Ter hoogte van het viaduct onder de Karspeldreef haalt hij de mannen weer in, de ruzie gaat verder en niet veel later wordt Naoufal Oulad Youssef door één van de 2 neergeschoten. Hij overlijdt in het ziekenhuis.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Peter La Serpe vrijgelaten

Peter La Serpe zou zijn vrijgelaten. Dat meldt nrc.next vandaag op basis van verschillende opsporingsbronnen. De vrijlating van La Serpe zou in het grootste geheim hebben plaatsgevonden.

Peter La Serpe heeft inmiddels twee derde van zijn straf uitgezeten en komt dus in aanmerking voor 'vervroegde invrijheidsstelling'. La Serpe kreeg acht jaar in het 'Passage' liquidatieproces. In dat proces heeft het Openbaar Ministerie (OM) vorige maand zes keer levenslang geëist tegende  andere verdachten wegens het uitvoeren van liquidaties in de Amsterdamse onderwereld.
Ook La Serpe was betrokken bij een moord, maar sloot een deal met hem OM. Hij legde belastende verklaringen af tegen de andere verdachten en kreeg daarom een relatief lage straf.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook