woensdag 6 juli 2011

Nederbelgische dood naast auto gevonden

Birgit van Roij (19)  uit Antwerpen is vandaag dood naast haar auto gevonden langs de snelweg A67 bij Eersel.

Uit het eerste onderzoek blijkt dat de vrouw woensdagnacht tussen 1.00 en 1.30 met haar auto van de weg is geraakt en vrijwel meteen is overleden. Een medewerker van een tankstation meldde bij de politie dat een Franse trucker een auto in een weiland had zien staan. De politie ging er vanuit dat het om de N2 ging, waar camera's hangen. Omdat er op die beelden niets te zien was en er geen andere melding binnenkwam, ging de politie er niet op af.

Een getuige meldde woensdagmorgen bij de politie dat er een auto in het maïsveld langs de A67 vond. Agenten gingen kijken en troffen daar het slachtoffer aan.

De Brabantse politie gaat onderzoeken of er een verband bestaat tussen het verongelukken van de vrouw en haar privésituatie. De auto is in beslag genomen en er wordt sectie verricht op het lichaam.

De Nederlandse vader van de vrouw meldde zich vandaag bij de politie met het verhaal dat zijn dochter recent in het Belgische 'Dag Allemaal' heeft gezegd dat de voormalig miss België Tanja Dexters wordt bedrogen door haar vriend Miguel Dheedene. Van Roij is de vriendin van 'R.', de minares van Miguel Dheedene. Dheedene zou de onthullingen niet in dank hebben afgenomen en stuurde dreigsmsjes naar de omgekomen vrouw. :

'Nu kom je beter niet meer in mijn buurt', 'Ik weet ook veel over jou, maar ik heb tenminste het respect om mijn mond te houden' ........ 'Echt laag dat je het tegen iedereen zegt van R. en mij'

Update 7-7-2011
De politie gaat nog steeds uit van een noodlottig ongeval. Maar op basis van het verhaal van de vader komt er toch sectie op het lichaam van zijn dochter en is haar auto weer in beslag genomen.


Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook