zaterdag 10 oktober 2009

Acteur poogt tot doodslag in Nieuwkoop

Een vechtpartij tussen 2 kennissen op het Kennedyplein in Nieuwkoop leidde tot een poging tot doodslag door Fehd el Ouali (23), op zijn vriend Ruud Verburg (27) uit  Nieuwkoop.

De twee waren elkaar in café Happy Duck tegen het lijf gelopen, maar kregen ruzie. Fehd schopte en sloeg zo hard op het slachtoffer in dat deze een gebroken oogkas, scheurtjes in zijn kaak en een bloedprop in z'n hersenen opliep. Hij werd gearresteerd wegens poging tot doodslag.

Fehd el Ouali is bekend van tv-series als Shouf Shouf! en Deadline, en had 2 jaar een relatie met actrice Froukje de Both.

Update 22 Januari 2010: el Ouali is door de rechtbank op vrije voeten gesteld en de rechtszaak is uitgesteld hangende een reclasseringsrapport.
Update 10 april 2010: Er is 2 jaar cel geëist

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Verdachte moord duivenman ontsnapt

Een verdachte van de moord op 'duivenman' Gerben Hoeksma uit Veendam is begin deze week ontsnapt. Dat gebeurde tijdens een rit met de politie langs plekken die met de moord te maken hebben.

De verdachte wist met handboeien om weg te rennen. Niet veel later werd hij al weer klemgereden.

Een andere verdachte werd de afgelopen week vrijgelaten, omdat er geen aanleiding meer was om hem langer vast te houden.

Gerben Hoeksma werd woensdag 19 augustus dood in zijn woning aan het Bocht Oosterdiep gevonden. Het slachtoffer verwierf in 2003 landelijke bekendheid omdat hij uitsluitend duivenvoer at.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook