maandag 3 november 2008

Joran overweegt aanklacht tegen de Vries

Bert Rooij, de advocaat van Joran van der Sloot, onderzoekt de mogelijkheid om Peter R de vries voor de rechter te slepen. De misdaadverslaggever zou met zijn uitzending over de zaak Holloway inbreuk hebben gemaakt op het auteursrecht van Joran van der Sloot.

Van Rooij trekt een anologie met de Endstra tapes. Volgens het gerechtshof was er geen sprake van auteursrechtelijk beschermd materiaal. De Hoge Raad daarentegen stelde afgelopen mei dat de tapes wel degelijk auteursrechtelijk zijn beschermd. “De uitingen van iemand zijn daarmee beschermd, als iemand anders die gebruikt is dat een inbreuk op je auteursrecht”, vertelde De Rooij in een interview. “De Vries nam met behulp van een verborgen camera een bekentenis af van Joran. Als er sprake is van een inbreuk dan overwegen we uiteraard een schadevergoeding”.

De Vries zegt in de tv-gids de claim graag tegemoet te zien. De misdaadverslaggever is van mening dat De Rooij, “zich beter kan bezighouden over de inbreuken die Joran heeft gepleegd op het jonge leven van Natalee Holloway”, aldus De Vries. “Een rechtszaak is een mooi moment om nog eens uitleg over het gedrag van Joran te vragen.”  Dat laatste is natuurlijk onzin. Bij zo'n rechtzaak gaat het om auteursrecht, niet om de schuld of onschuld van Joran

Natalee Holloway verdween drie jaar geleden op Aruba. Van der Sloot vertelde voor een verborgen camera dat hij wel degelijk wist van de verdwijning van de Amerikaanse studente. Holloway werd volgens Joran onwel tijdens het vrijen. Samen met een vriend zou hij haar lichaam hebben gedumpt in zee.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Overval of faillissement: meer modder naar Malika

Alle artikelen over Malika

Reisbureau Marinas aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam is plotseling failliet waardoor vele reizigers gedupeerd zijn. Het gaat voornamelijk om Moslims die zijn gedupeerd omdat het bureau reizen naar Mekka verkocht.

Op zich geen opzienbarend nieuws ware het niet dat het het reisbureau is van Mohammed Boulnouar de ex echtgenoot van Malika Karoum.

NB.
Alle verdachtmakingen tegenover Malika Karoum zijn niet waar, ze berusten op een haat campagne van Jacques Smits in het kader van een voogdijstrijd

NOTE!
The allegations against Malika are not true, they are coming from Jacques Smits, liar and psychopahth extraordinaire, because of a child custody battle
Karoum wordt de laatste tijd nogal zwart gemaakt door zelfbenoemde kid-hunter Jaques Smits die voor Boulnouar werkt. Moord, witwassen, fraude, brandstichting, intimidatie, niets is te gek om Malika aan te wrijven. Beschuldigingen echter die voornamelijk bij Smits en Boulnouar vandaan komen, beschuldigingen ook die Malika naar het schijnt afgelopen vrijdag haar baan kostten.

Ook nu weer beschuldigd Boulnouar Malika: afgelopen vrijdag toen hij met het geld en de paspoorten van 400 klanten op weg zou zijn naar Royal Jordanian Airlines, zou hij door twee mannen zijn overvallen die zeiden voor Malika te werken. Een ongeloofwaardig verhaal, net zo ongeloofwaardig als eerdere aantijgingen die Boulnouar maakte bijvoorbeeld over het feit dat hij zou zijn overvallen in het Amsterdamse bos door een man met een vuurwapen. Boulnouar wist toen op miraculeuze wijze aan zijn aanvaller te ontsnappen, een overvaller die door niemand is gezien.

Zelfs al zou deze overval waar zijn, klaarblijkelijk spant Boulnouar zich niet in om ook maar iets voor zijn gedupeerde klanten te doen. Het reisbureau is vandaag gesloten en het is niet duidelijk of het weer open gaat. De website staat op zwart. Toch vreemd als het enkel een overval betrof.

 

Update 4 November: vandaag stond een lange rij gedupeerden voor de winkel. Sommigen hadden 3500 euro per persoon betaald en kregen te horen dat er voor 1500 extra wel gereisd kon worden. De eigenaar was onbereikbaar voor commentaar.
Video

Malika lijkt inderdaad vrijdag ontslagen te zijn

 

.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook