woensdag 1 maart 2017

Dode in bos in Enschede

In het Hartjesbos aan de Weereloseweg in Enschede is woensdag aan het einde van de morgen een levenloos lichaam aangetroffen. Ter hoogte van de Veldscholteweg werd het lichaam gevonden.

De identiteit van het lichaam is nog niet bekend. Ook is nog niet duidelijk of het om een misdrijf gaat.

Het Hartjesbos ligt in de buurt van het vliegveld in Enschede. De politie heeft de omgeving afgezet en is begonnen met een onderzoek.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Jongen (10 dood in huis in Dordrecht gevonden, vader gearresteerd

In een rijtjeshuis aan de Jan Vethkaden 54 in de  wijk Oud-Krispijn in Dordrecht is vanmorgen rond 6 uur een jongen (10) dood gevonden. Hoe hij om het leven is gekomen, is nog onduidelijk.

De politie heeft de vader Marcel S. aangehouden. S. is een bekende in de Dordtse voetbalwereld. Ook zijn zoontje was een fanatiek voetballertje.

Het jongetje heeft ook nog een oudere zus. Er zouden al enige tijd spanningen zijn in het gezin.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw doodgestoken in Utrecht

Een vrouw (41) uit Soest is dinsdag overleden, nadat ze eerder op de dag in Utrecht zwaargewond raakte toen iemand haar neerstak. Een man (31), werd vlak na het incident al opgepakt en vastgezet. Hij mag slechts contact hebben met zijn advocaat.

De vrouw werd neergestoken op de Croeselaan en in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht, aldus de politie. Waarom de vrouw is neergestoken, is niet duidelijk.

Volgens een ooggetuige rende de man langs het hoofdkantoor van de Rabobank. Daar kwam hij in botsing met een vrouw die hij in haar buik stak. Het slachtoffer zakte even later in elkaar. Het steekwapen zou ongeveer 75 meter verderop zijn gevonden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook