vrijdag 26 maart 2010

Vrouw mishandeld door twee jongens

In Den Haag is een vrouw (50) mishandeld door 2 jongens van ca 14 jaar met een licht getinte huidskleur. Zij vielen de vrouw aan toen zij haar hond uitliet.

De twee jongens fietsten op de Margaretha van Hennebergweg. De jongen die achterop de fiets zat, gaf het slachtoffer een elleboogstoot. Zij raakte hierbij gewond aan haar oog en wang.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Milly Boele zou Sander Vreeswijk genoemd hebben in telefoongesprek | Niet!

Volgens 'bronnen rondom het onderzoek' in de zaak Milly, zou Milly in het laatste telefoongesprek tegen haar moeder gezegd hebben dat Sander Vreeswijk met een katje op zijn arm voor de deur staan. Eerder bracht de politie naar buiten dat zij had gezegd 'dat er een meneer' voor de deur stond. later zei de politie dat zij had gezegd 'een buurman' en nu zou zij de naam van Sander Vreeswijk daadwerkelijk genoemd hebben.

Het openbaar ministerie in Dordrecht ontkent echter en zegt 'hoogst verbaasd' te zijn. "Ze heeft alleen gezegd dat een buurman voor de deur stond", aldus een woordvoerster.

Dit werd bevestigd door de familie Boele volgens de familie heeft Milly in het laatste telefoongesprek met haar moeder niet V.'s naam genoemd, maar gezegd dat 'de buurman met de kat voor de deur stond.' 

Het blijft echter vreemd dat er met Vreeswijk, hoewel hij praktisch naast Milly woonde, pas als laatste nog gesproken moest worden. Vreeswijk gaf zichzelf aan vóór dat gesprek.

Update 27 maart 2010: Inmiddels is  bekend gemaakt dat Milly seksueel is misbruikt. Heel Nederland verwachtte dit eigenlijk al. Het betreft een detail dat in andere zaken, waarbij geen politieman betrokken is, gewoonlijk al eerder wordt vrijgegeven.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook