zaterdag 7 augustus 2010

Rappers Flex en Mr Probz neergeschoten in Amsterdam

Mr Flex (links) Mr Probz (rechts)
Afgelopen nacht rond 3 uur zijn bij een woordenwisseling in de Nieuwe Spiegelstraat 2 mannen  neergeschoten. De slachtoffers zijn de Surinamer Dennis Princewell Stehr (26) alias  rapper Mr. Probz (foto) en de van origine Armeens/Iraanse Hakopians, alias rapper Flex Hittespitter. (29).

Flex -ex lid van de groep THC en de broer van THC rapper RB DJan- is inmiddels buiten levensgevaar.   Rapper Probz is naar het AMC overgebracht. De kogel heeft zijn lever en nieren geraakt. Volgens zangeres Neenah, die op Probz in het AMC heeft bezicht, is de toestand van Probz inmiddels stabiel en is hij buiten levensgevaar.

De politie kon snel 3 verdachten op de Herengracht aanhouden. Naar de exacte toedracht van het misdrijf wordt nog onderzoek gedaan.

Het is niet de eerste keer dat leden van de growp THC met geweld te maken krijgen: Marvin Korsse werd in 2008 doodgestoken.

De politie is nog op zoek naar 5 'lichtgetinte' verdachten. Gôh, wie had dat nou verwacht?Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook