zondag 25 april 2010

Meisje zwaar gewond bij steekpartij

Een meisje (15) is in Arnhem is vanmiddag neergestoken toen zij om 13.15 op de hoek van de Lepelbladstraat met de Kamillelaan in Malburgen-Oost plots aangevallen werd door twee 'licht getinte mannen'. Het meisje werd in de borst geraakt en bloedde hevig.

Met een ambulance is zij naar het ziekenhuis vervoerd, waar zij zondagavond buiten levensgevaar was.

Het meisje kon nog aan ooggetuigen vertellen dat de dader haar ex-vriend was. Hij was kwaad geworden omdat het slachtoffer de relatie had beëindigd. De 19-jarige verdachte woont in Amsterdam en is voortvluchtig.

Update 27 april 2009: De 19 jarige verdachte heeft zich op een politiebureau gemeld.

Afbeelding kaart

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man dood geschopt tijdens potje voetbal

Een man (23) uit Zwolle is gisteravond overleden nadat hij eerder op de dag bij een opstootje tijdens een potje voetbal met opzet tegen het bovenlichaam was geschopt. Een plaatsgenoot (23) werd aangehouden.

De mannen voetbalden met een aantal anderen op een oefenveldje aan de Hyacinthstraat. De voetballers, die vrienden en bekenden van elkaar zijn, probeerden het slachtoffer na de schop te reanimeren, wat later werd overgenomen door ambulancepersoneel. De man overleed later in het ziekenhuis.

Uit sectie moet duidelijk worden of de man is overleden aan de gevolgen van de schop of dat er een andere oorzaak was voor zijn overlijden.

Update 26 april. De verdachte is inmiddels weer vrijgelaten. Het slachtoffer zou niet aan de gevolgen van de schop overleden zijn. Waaraan dan wel is vooralsnog onbekend

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Zoektocht naar vermiste scholier

In Nieuw-Zeeland wordt gezocht naar de scholiere Bobbie-Lee (10) uit Soesterberg en haar vader.

Bobbie-Lee zou onder toezicht van Jeugdzorg hebben gestaan toen de vader haar ontvoerde naar Nieuw Zeeland. Vader Bob moest rond die tijd voor de rechter komen, maar ging er met zijn vriendin en dochter vandoor.

Er is al een internationaal opsporingsbevel uitgegaan.

Hoewel ik de zaak niet ken, ken ik wel de reputatie van Jeugdzorg en kan ik enkel maar zeggen: "Goed gedaan Bob!"

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook