vrijdag 16 november 2012

Nederlandse toeriste in India uit trein gegooid en beroofd

De Nederlandse toeriste Flair de Noozle (34) is begin deze week in het noordwesten van India uit de Dehradun-Amritsar Express-trein gegooid en vervolgens beroofd. De vrouw overleefde het hachelijke avontuur ternauwernood. Ze heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

De vrouw reisde volgens Indiase media vrijdag met de trein naar Amritsar en werd 's avonds laat na een bezoek aan het toilet door een onbekende uit de trein geduwd. De overvaller sprong volgens de lokale politie ook uit de trein en ging ervandoor met de tas van het slachtoffer.

Een politiepatrouille vond de bewusteloze vrouw naast het spoor en bracht haar naar het ziekenhuis. De beroving had plaats vlak nadat de trein het station van Laxar had verlaten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode in Schoorlse Duinen

De politie heeft donderdagmiddag het stoffelijk overschot van de vermoiiste Frank Temme (23) uit Heerhugowaard gevonden in de duinen van Schoorl.

Het lichaam werd aangetroffen nabij Hargen aan Zee tijdens een zoektocht van de politie naar Frank Temme, die sinds 7 maart dit jaar wordt vermist.

Temme is door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie was in de duinen gaan zoeken op basis van de telefoongegevens van Temme.

Nog dezelfde dag wordt Gerard W. (23)  uit Alkmaar gearresteerd als verdachte.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook