donderdag 4 maart 2010

Dode man in woning Staphorst

De Afghaan Feredoen Anwari. (17) is vanmorgen rond half twaalf dood op bed gevonden in zijn ouderlijke woning aan de Koningin Julianastraat in Staphorst is  De omstandigheden waaronder de jongen is overleden zijn nog niet duidelijk. Volgens medeleerlingen was hij een vechtersbaas die ruzies en vechtpartijen zocht en zodoende vijanden maakte.

Je kunt je overigens afvragen waarom wij nog één soldaat naar Afghanistan zouden sturen zolang hier Afghanen zitten die géén zin hebben hun land op te bouwen dan wel te bevrijden en die klaarblijkelijk wél goed kunnen vechten.

Update 8 maart: Uit sectie van het NFI blijkt Feredoen Anwari een natuurlijke dood te zijn gestorven.
Uit onderzoek is gebleken dat de overleden jongen enkele weken geleden slachtoffer is geweest van uitgaansgeweld in een discotheek in Drenthe. Volgens de politie staat dit incident los van zijn doodsoorzaak. Daarom wordt op dit moment geen verder justitieel onderzoek naar zijn dood ingesteld. Wel loopt er nog een toxicologisch onderzoek.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodt ex-vrouw in Hoogezand

De Turkse Demet Uslu (40) (foto) is vanmorgen dood gevonden in een woning aan de Pieter Langendijkstraat in Hoogezand, nadat haar voormalige Turkse echtgenoot Nurullah O. (45) uit Dronten om ca 9 uur vanmorgen op het politiebureau in Hoogezand meldde dat hij zijn ex-vrouw iets aangedaan had.

Demet werd gevonden met een doorgesneden keel. De man is direct aangehouden. De kinderen van de vrouw waren op school tijdens het drama.

Het stel had de laatste jaren huwelijksproblemen gehad en zou uit elkaar gaan. Ze woonden eerst in Hoogezand en waren naar Dronten gegaan. De vrouw was later teruggekeerd naar Hoogezand.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook