woensdag 9 april 2008

Vermoorde vrouw blijkt nog in leven

Een bakker in het Belgische Aalst is 1.5 jaar verdacht geweest zijn vrouw -Anny Ritzen- te hebben vermoord terwijl de vrouw gewoon in Nederland verbleef. De vrouw was er na een ruzie vandoor gegaan en was nooit meer teruggekomen. Naar nu blijkt heeft zij een nieuw bestaan opgebouwd in Haarlem in Nederland. Pas toen een kennis van haar in Nederland haar naam Googelde, ontdekte deze haar Belgische verleden en waarschuwde zij de politie. Haar man, Marc Baillus, is inmiddels geruineerd. De politie had zijn woning binnenste buiten gekeerd op zoek naar een lijk en nadien bleven de klanten weg.
De partner van Ritzen, Marc Baillius, verklaarde een klacht in te gaan dienen tegen zijn vrouw en tegen de politie van Aalst. Hij vindt dat de politie hem niet geholpen heeft, maar hem van in het begin als verdachte heeft beschouwd.
Christian Du Four, procureur des konings van Dendermonde, verdedigt het onderzoek dat is gevoerd naar de vermiste vrouw.
"De politie heeft conform de ministeriële richtlijn inzake verdwijningen gewerkt en alle mogelijke pistes onderzocht", verklaarde hij. "Het is dan ook normaal dat in dergelijke gevallen rekening gehouden wordt met de mogelijkheid, naast andere mogelijkheden, dat de partner er iets mee te maken heeft."

"Ze stal 12 jaar van mijn leven en al mijn spaargeld"

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: