donderdag 30 oktober 2008

Vrouw door ex-vriend vermoord op Curaçao

Op de parkeerplaats bij de Golden Market in Punda zijn donderdagmiddag twee doden gevonden in een auto. Het gaat om een man en een vrouw. Er is sprake van een crime passionel; na een ruzie zou de man een pistool hebben getrokken in de auto waarin zij zaten.

De vrouw is Hiskia de Haas (26), zij was werkzaam bij het Bureau voor Toerisme aan de Pietermaai. De familie van de vrouw was rond 15.00 uur vanmiddag aanwezig bij de plaats delict. Zeer geëmotioneerd bekeken zij de auto waar de schietpartij plaatsvond. De man is de 41-jarige Randy Cloteda. Een bekende van Cloteda die graag anoniem wil blijven: “Randy runde samen met zijn broer een electra installatiebedrijf. Hij stond bekend als een hele rustige, betrouwbare man.”

Cloteda, de ex-vriend van De Haas, zei donderdagmiddag dat hij met haar wilde praten. Daarop is Hiskia bij hem in de auto gestapt. Toen heeft hij haar doodgeschoten, om daarna zichzelf van het leven te beroven. In totaal zijn er drie schoten gelost. De moord zou iets na tweeën gepleegd zijn. De zwarte Toyota Corolla en de lichamen zijn meegenomen voor onderzoek

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: