maandag 25 augustus 2008

Aanvallers Nederlands echtpaar bij Rome worden uitgezet

arrestanten-italie Verbazingwekkend was vandaag het bericht dat de 2 Roemenen (foto) die het Nederlandse echtpaar Paul (54) en Wilma (52) van Munster uit Waalre zwaar mishandelden, beroofden en de vrouw verkrachtten toen die even buiten Rome in een tent lagen te slapen slechts terug worden gestuurd naar Roemenië.

Wellicht zend dit toch het verkeerde signaal aan illegale immigranten die van plan zijn even naar huis terug te gaan: Beroof maar iemand want als je al gepakt wordt dan wordt je thuisreis betaald. Aan het einde van de vakantie in Roemenië of waar dan ook, ga je gewoon weer terug naar Italië

Het Koppel was bezig met de laatste etappe van een fietstocht voor het goede doel Stichting Planterij de Pimpernel uit Waalre en Stichting Recreatie Gehandicapten in Haarlem zouden ieder de helft van de opbrengsten krijgen. Hoe het nu met de slachtoffers gaat is niet bekend. Zij hadden meerdere botbreuken en bij de vrouw zijn meerdere tanden uitgeslagen. Zij hebben inmiddels bezoek gehad van de Nederlandse ambassadeur in Italië en keren waarschijnlijk woensdag 27 Augustus naar Nederland terug.

Update 7 mei 2009: Zij kregen ruim 11 jaar cel

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: