woensdag 15 april 2009

Verdonk wil capuchons in winkels bij jongeren verbieden

Het is nu officieel: Verdonk is van Lotje getikt. Zij bepleit dat jongeren hun capuchon verplicht af moeten doen als zij een winkel of andere openbare ruimte binnengaan, om te voorkomen dat zij onherkenbaar zijn op de beelden van beveiligingscamera's.

"We hebben overal camera's hangen, maar we kunnen nooit een dader herkennen omdat ze hun capuchon allemaal zo ongeveer tot op de navel hebben hangen", zei Verdonk vandaag tijdens een debat in de Tweede Kamer over de aanpak van Marokkaanse probleemjongeren. "Je moet gewoon je gezicht laten zien als je in een winkel of een andere publieke ruimte komt."

Het voorstel van Verdonk wekte de hoon van D66-Kamerlid Boris van der Ham. "Bij koud winterweer draag ik ook een capuchon. Wat is daar mis mee?" Verdonk stelde dat Van der Ham een 'fatsoenlijke Nederlander' is. "U doet uw capuchon af als u in een winkel komt."

Verdonk is volslagen idioot. Alsof alle problemen die Nederland heeft met Marokkaanse jongeren verholpen kunnen worden door capuchons in winkels e.d. te verbieden. Als dat doorgaat

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: