donderdag 23 oktober 2008

Kenneth M vrijgelaten in zaak Marlies

vindplaatsmarlies2 Kenneth M, de laatst gearresteerde verdachte in de zaak Marlies van der Kouwe is gisteren (22-10-2008) op Bonaire vrijgelaten.

Politiewoordvoerder Lopez heeft dat woensdag op de Bonairiaanse televisie bevestigd.

M. werd maandag gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van Marlies van der Kouwe. De politie deed huiszoekingen bij M. en zijn vriendin en zou onder meer kleding in beslag hebben genomen.

Twee verdachten zitten nog in voorarrest. Ryan Pieters zit in de gevangenis op Curacao, Siegmar Marchena op Bonaire. Ryan heeft volgens zijn moeder bekend dat hij Marlies heeft gewurgd. Wat de rol van Siegmar is, is nog onduidelijk. Eerder werd hij verdacht van hulp bij het dumpen van het lichaam van Marlies. Ryan zou nu echter (volgens zijn moeder) hebben gezegd dat hij alles alleen heeft gedaan. Ook gaf zij aan dat het nichtje van Ryan iets geweten heeft.

De politie heeft de gisteren bekend geworden bekentenis van Ryan Pieters nog altijd niet bevestigd. Het wordt hiermee toch wel een hele vreemde zaak. In een zaak als deze zou je verwachten dat de politie graag met de primeur had willen komen. Nu heeft de moeder dat gedaan. Dat geeft reden tot speculatie.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: