vrijdag 17 oktober 2008

Politie onderzoekt 'tweede verdachte' van moord op Tamara Wolvers

tamarawolvers De politie in Alphen aan den Rijn zal de ongemonteerde opnames van het tv-programma 'Het zesde zintuig' bekijken in verband met de onopgeloste moord op Tamara Wolvers.

In de uitzending van afgelopen donderdag werd door twee paragnosten verklaard dat er een tweede verdachte betrokken zou zijn bij de moord op de 28-jarige Alphense. Zij werd in 2006 door verstikking en messteken om het leven gebracht. De enige verdachte is door de rechtbank vrijgesproken bij gebrek aan bewijs.

De politie zegt vrijdag dat er nooit eerder een tweede verdachte in beeld is geweest. Plaatsvervangend districtschef Krishna Taneja steunt het besluit van Tamara’s ouders om 'Het zesde zintuig' in te schakelen maar wijst er op, dat de waarde van paragnosten in strafzaken beperkt is.

Eerder werd haar aangetrouwde oom Jaco G. vrijgesproken van het misdrijf.

Als er geen resultaten zijn dan worden mogelijk binnenkort nog twee piskijkers aangesteld en kunnen we Jomanda vragen wie de dader is.

Er is nog nooit een misdaad opgelost naar aanleiding van wat helderzienden te vertellen hebben. Pas op het moment dat helderzienden gaan zeggen: "Die-en-die die heeft het gedaan. Dit is zijn adres en Sofi-nummer. Daar ligt het lijk en het moordwapen vind je daar." dan pas heeft het zin.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: