dinsdag 25 november 2008

Nederlandse pooier had sex met 9 jarige dochter van vriendin

campo alegrereclamebord Robert de G. (62) de Nederlandse uitbater van Campo Alegre, het grootste bordelencomplex op Curaçao is gearresteerd voor seks met een negenjarig meisje, de dochter van zijn vriendin, die zelf ook verdacht wordt van seks met een minderjarige.  Hij werd aangehouden nadat de recherche videomateriaal om dit te bewijzen in handen kreeg.

Robert de G. zou in een appartement in Santa Maria heimelijk gefilmd zijn terwijl hij seks had met de minderjarige. Het gaat om de dochter van zijn Colombiaanse vriendin. Die vriendin, op haar beurt wordt verdacht van seks met een 13-jarige jongen.

Robert de G. is zakelijk leider van het enorme openluchtbordeel Campo Alegre. Op de website (overigens getooid met een ongetwijfeld illegale foto van Aria Giovanni) wordt Campo Alegre voorgesteld als 'Adult Resort', exclusief voor volwassen dus. Zijn Colombiaanse vrouw woont bijna permanent op het complex en geldt als toezichthouder op de tientallen, voornamelijk Colombiaanse, prostituees.

Robert De G. is in Nederland gearresteerd en werd vorige week overgebracht naar Curaçao. De aanhoudingen maken deel uit van een veel groter onderzoek, dat zich richt op het witwassen van misdaadgeld via Campo Alegre. Justitie heeft al langer ernstige vermoedens dat het megabordeel op Curaçao wordt gebruikt voor het witwassen van drugsgeld.

Afgelopen dagen zijn op het eiland op zeven adressen huiszoekingen verricht. Ook in Nederland en België werden enkele woningen doorzocht. Daarbij werden computers, papieren en mobiele telefoons in beslag genomen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: