dinsdag 16 december 2008

Zoektocht naar lichaam echtgenote verdachte snelkookpanmoord

Justitie is vanmiddag een onderzoek begonnen naar het lichaam van de echtgenote van Mehmet Y., de verdachte in de geruchtmakende snelkookpanmoord.

Het onderzoek heeft plaats in en om een woning aan de Graan voor Visch in Hoofddorp. Volgens een woordvoerder is justitie in de woning op zoek gegaan naar aanleiding van recent verkregen informatie.

Het OM eiste op 4 december een levenslange gevangenisstraf tegen verdachte Mehmet Y. die wordt verdacht van de gruwelijke moord op zijn jongste broer in 1997 en op zijn ex-vrouw in 2002. Y. zou zijn broer met een hamer hebben doodgeslagen. Daarna zaagde hij het lijk in stukken, kookte het hoofd in een snelkookpan en draaide de huid door de gehaktmolen.

Y. zou later zijn ex-vrouw hebben gewurgd, maar haar lichaam is nooit gevonden. Justitie heeft aanwijzingen dat het lichaam zich in of bij de Hoofddorpse woning bevindt. Het proces tegen Y. loopt nog tot 20 januari.


Update 19 December 2008
Het onderzoek in Hoofddorp naar het lichaam van het tweede slachtoffer in de zaak van de snelkookpanmoord heeft vrijdagmiddag nog geen resultaat opgeleverd.

Onderzoekers van de marechaussee en het Nederlands Forensisch Instituut zijn op zoek naar het lichaam van de ex-vrouw van verdachte Mehmet Y. uit Haarlem.



Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: