zaterdag 17 juli 2010

Dode bij steekpartij Rotterdam

In Rotterdam is bij een steekpartij in de Benthuizerstraat op de kruising met de Zaagmolenstraat Franklin Hanley (30) (foto) uit Rotterdam om het leven gekomen. Aan de steekpartij ging een ruzie tussen een aantal personen vooraf. Het slachtoffer kon zich nog een meter of vijftig richting Pijnackerplein slepen, maar werd daar opnieuw gestoken.

De man overleed daar aan zijn verwondingen. Er werd nog een trauma helicopter ingezet maar de hulp kwam te laat.

Enige tijd na de steekpartij heeft de politie in de omgeving van het misdrijf twee verdachten op straat aangehouden. Korte tijd later werden nog twee verdachten gearresteerd in een woning in de buurt. De vier verdachten zijn in de leeftijd van 19 tot en met 25 jaar. Drie van hen zijn Rotterdammers, de oudste komt uit Capelle aan den IJssel.

Update 22 april 2011: De 2 mannen worden veroordeeld tot 12 jaar.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode na ruzie op fietspad in Gouda

Ebrima "Johnny" Sonko (37) uit Gouda is afgelopen nacht in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een worsteling met een plaatsgenoot (38).

De twee zouden omstreeks half een 's nachts ruzie hebben gekregen op een fietspad aan de Bloemendaalseweg in Gouda. Het slachtoffer zou tijdens een daaropvolgende worsteling een of meerdere keren zijn gestoken met een nog onbekend wapen. Door getuigen gealarmeerde agenten konden de verdachte kort na het incident aanhouden.

De doodsoorzaak van het slachtoffer is nog onbekend. Agenten zoeken nog naar het vermoedelijke moordwapen.

Ook over de toedracht van het incident bestaat nog enige onduidelijkheid. Het slachtoffer had volgens de politie al langer ruzie met de verdachte.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook