maandag 24 november 2014

Pedofiel ontmoet volksgericht

Een pedoseksuele Irakese aanrander uit Kruiningen, die zich aan twee kinderen uit het dorp vergreep, is door de ouders van een meisje dat hij had aangerand in elkaar geslagen.

De pedofiele Irakees werd voor zijn woning aan de Slotstraat belaagd door de ouders van een meisje. Het kind had verklaard dat de Irakees haar van haar fiets had getrokken en vervolgens onzedelijk betast. De Irakees liep volgens het Openbaar Ministerie diverse steekwonden op. Natuurlijk werden ouders van het slachtoffer daarop gearresteerd.

De cultuurverrijker zou onder meer kinderen lokken in de buurt van speeltuintjes. "Ik durf mijn kinderen niet meer alleen buiten te laten spelen", aldus een ouder.

Burgemeester Jan Huisman van Reimerswaal zegt dat de man "op uitdrukkelijk verzoek" inmiddels uit de gemeente vertrokken is. "We konden hem daar niet toe dwingen, maar hebben hem een zetje in die richting gegeven."

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Hoger beroep in zaak Claudia Oskam

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat in hoger beroep in de zaak over de dood van Claudia Oskam (36) uit Zevenbergen. Het OM is het niet eens de veroordeling van haar ex William R. tot tien jaar celstraf wegens doodslag. Tegen hem was voor moord veertien jaar celstraf geëist.

    William R. bekende dat hij Claudia Oskam op 10 januari 2014 doodde. Daarna dumpte hij het lijk in de sloot even buiten Zevenbergen. Volgens de rechtbank was er ondanks zijn plannen om de vrouw te doden geen sprake van moord omdat hij toch nog in een opwelling handelde.

    De dood van Oskam veroorzaakte veel verontwaardiging in Zevenbergen. In de week na haar dood liepen 1800 mensen mee in een stille tocht.

    Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook