zaterdag 4 april 2009

Schietpartij bij van der Valk| Vrouw gewond | Inmiddels gestorven

vandervalkschiphol Vanmorgen is een vrouw gewond geraakt bij een schietpartij in een hotel van Van der Valk langs de A4 bij Schiphol. Ze ligt in een ziekenhuis.

Er werden drie verdachten aangehouden.

De schietpartij vond plaats in een hotelkamer. De politie wil in het belang van het onderzoek niets zeggen over de toedracht.

Update 5-4-2009

De vrouw die gisteren gewond was geraakt bij een schietpartij in een van der Valk hotel langs de A4, is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. Het gaat om een 22 jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs in Zuid-Holland.

Hoewel de politie geen mededelingen doet, wijst de toestand waarin de hotelkamer werd aangetroffen op een totaal uit de hand gelopen feestje.

De vrouw huurde samen met een vriend de hotelkamer op vrijdagavond. Later op de avond komen er nog een man en een vrouw langs. De vier halen de hele nacht door.

De volgende ochtend rond kwart over elf komt de vrouw van het tweede koppel in paniek de receptie binnenstormen, roepende “bloed, bloed, bloed”. Een personeelslid dat op de kamer gaat kijken vindt de 22-jarige vrouw met een schotwond in haar hoofd. De kamer ligt bezaaid met kleren en lege drankflessen, ook worden er drugs gevonden. Andere hotelgasten hebben niets gehoord. Het betrof Nederlanders, met uitzondering van de vrouw die alarm sloeg die waarschijnlijk van Noordafrikaanse origine was.

De (dood)geschoten vrouw zou door haar vriend door het hoofd geschoten zijn.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook