vrijdag 14 mei 2010

Arnhemse overleden na vechtpartij

Fieneke Burhenne (38) uit Arnhem is overleden nadat zij op 9 mei ernstig gewond was geraakt bij een vechtpartij in de Arnhemse wijk Klarendal.

De vrouw overleed in het ziekenhuis. Sectie moet de exacte doodsoorzaak uitwijzen, aldus de politie. De vrouw werd na een vechtpartij in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis opgenomen. Twee Arnhemse vrouwen van 18 en 46 jaar zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij de vechtpartij. Een man (21) uit Arnhem werd ook aangehouden, maar is weer op vrije voeten.

Wat de aanleiding van de vechtpartij was, is nog onduidelijk. Het incident speelde zich op zondagochtend 9 mei af op straat. Toen de politie rond half zes arriveerde, bleek de vechtpartij over te zijn. Wel spraken agenten met enkele betrokkenen.

Op het eerste gezicht was niemand ernstig gewond geraakt. Maar in de nacht van 9 op 10 mei werd de politie weer ingeschakeld omdat de 38-jarige vrouw in zorgwekkende toestand was opgenomen. Zij was bij de vechtpartij betrokken.  

Update 19 mei 2010: Uit sectie is gebleken dat Fieneke een natuurlijke dood is gestorven. Er wordt nog wel vervolging ngesteld wegens openlijke geweldpleging.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook