zaterdag 20 november 2010

Dode man in Den Haag

In het water aan de Neherkade in Den Haag is een dode Pool (38) aangetroffen

Het lichaam is gevonden ter hoogte van de Stieltjesstraat. Meer bijzonderheden zijn nog niet bekend.

Update: Op 26 april 2011 wordt een Poolse zwerver (41) aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de man en op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een Poolse zwerfster (40) in februari 2011. De man zat al vast voor uitlevering naar Polen ivm fraude.

In Juni 2011 wordt in Polen het lichaam van het slachtoffer weer opgegraven ivm het onderzoek.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Nederlandse vrouw gearresteerd in Brussel

Een Nederlandse vrouw (19) is zaterdag op de luchthaven Zaventem bij Brussel betrapt met 2,5 kilo cocaïne in haar bagage en vervolgens gearresteerd. De vrouw zat in een vliegtuig dat uit de Dominicaanse Republiek kwam.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Taxichauffeur tuigt klant af

Een taxichauffeur heeft vrijdagnacht een klant afgetuigd, omdat die hem op een kortere route wees. Het slachtoffer kwam er vanaf met een pijnlijke kaak en knie en enkele blauwe plekken.

Het slachtoffer was wat gaan drinken met zijn zus en een paar vrienden in het centrum van Rotterdam. Op het Weena stapte hij rond half vijf in een taxi van de Rotterdamse Taxi Centrale.

Toen de chauffeur rechtsaf sloeg vroeg de man of het niet sneller was om rechtdoor te rijden. Hij werd meteen toegesnauwd waar hij zich mee bemoeide.

Na een woordenwisseling trapte de chauffeur op de rem. Buiten kreeg het slachtoffer een duw in zijn rug. Hij viel op de grond, waarna de chauffeur hem in zijn zij begon te trappen. Het slachtoffer pakte zijn telefoon om 112 te bellen, maar op dat moment kreeg hij een klap tegen zijn hoofd. "Toen ik op straat lag, begon hij me in mijn gezicht te schoppen." Uiteindelijk reed de chauffeur weg.

Volgens de artsen in het ziekenhuis heeft de man veel geluk gehad dat hij geen ernstiger klachten heeft. De chauffeur kon aan de and van camerabeelden al een half uur na de mishandeling worden aangehouden. Hij is inmiddels weer vrij, maar moet binnenkort voor de rechter verschijnen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook