dinsdag 1 januari 2013

Dode vrouw in Oss

Marja Nijholt (51) is dood aangetroffen in de voortuin van een woning aan de Berghemseweg in Oss aangetroffen. Een voorbijganger die zijn hond uitliet, ontdekte het lichaam rond 10.30 uur  vanmorgen en belde bij de woning aan. De bewoners informeerden de politie. Volgens een woordvoerster is er vermoedelijk geen sprake van een relatie tussen de bewoner(s) en het slachtoffer.  Volgens de politie is de vrouw door geweld om het leven gekomen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Jongen overleden bij nieuwjaarsfeest

Angelo Fusco (21) uit Santpoort-Noord is vannacht overleden in het ziekenhuis nadat hij onwel is geworden bij het oudjaarsfeest Beats for 2013 in Snowplanet. 

Angelo Fusco, had zijn jas gepakt en wilde naar huis gaan. De groep met wie hij naar het feest was kwam later naar buiten en zag hem in zijn eentje buiten liggen op de grond. Toen politiemensen probeerden het slachtoffer af te schermen, werden een aantal bezoekers agressief. Er werd gescholden, gedreigd en er is een klap uitgedeeld. De politie heeft meerdere keren geweld moeten gebruiken om de situatie onder controle te houden. Fusco is gereanimeerd en uiteindelijk overgebracht naar een ziekenhuis waar hij is overleden. Of de jongen bij de vechtpartij betrokken is geweest, is niet duidelijk.

Via sociale media wordt uitgebreid gespeculeerd over de doodsoorzaak van Fusco. Hij zou “doodgeslagen” zijn.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook