donderdag 12 januari 2012

Mo K. weer es gearresteerd

Mo K., partner van Connie Breukhovens pleegdochter Constanza, en zijn broer Ibrahim K. zijn eergisteren gearresteerd omdat zij volgens justitie autohandelaar Sem van Nispen (32) en diens vrouw en kinderen in Berlicum gruwelijk hebben bedreigd.

Het openbaar ministerie spreekt van ‘zeer ernstige bedreigingen’. De broers zouden met de autohandelaar ruzie hebben over een wagen. Het duo drong eergister de woning van de autohandelaar binnen en zou daar een pistool tegen het hoofd van zijn vrouw hebben gezet. De aanwezige kinderen waren er getuige van dat hun moeder door de twee zwaarbewapende mannen werd bedreigd.

Mogelijk reed het tweetal tijdens een wilde achtervolging door Berlicum ook nog een fietser tegen de vlakte. De politie is naar dit slachtoffer op zoek.

Volgens van Nispen was een politie-inval bij een van de broers ivm een drugszaak de aanleiding voor zijn problemen. “Brahim K. had bij mij een Volkswagen Golf gekocht, vervolgens had ik twee wagens bij hem afgenomen. Dat ging allemaal volgens de boeken. Ik kan alles verantwoorden. Maar begin dit jaar kregen die lui een inval waarbij de politie negenduizend euro in beslag nam.” Volgens Van Nispen probeerde Brahim K. hem vervolgens aan te zetten tot valsheid in geschrifte met het oogmerk het, waarschijnlijk uit criminele activiteiten verkregen, geld terug te krijgen. Toen hij dat weigerde werd Van Nispen naar eigen zeggen voortdurend en stelselmatig met de dood te zijn bedreigd. “Via sms, per telefoon. Het bleef maar doorgaan.”

Overigens zijn Mo en Ibrahim vandaag weer vrijgelaten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook