donderdag 7 november 2013

2 doden bij gijzeldrama in Reuver

In Reuver zijn bij een gijzelingsactie 2 mensen om het leven gekomen. Het gaat om een Shaniqua (3) dat gegijzeld werd door haar vader Ziejed Ajubi (44) die eerst haar en toen zichzelf doodschoot.

Eerder op de dag zagen getuigen Jessica (26) in een worsteling met haar ex-vriend waarbij haar dochtertje toekeek. De man schoot de vrouw in haar been, greep het kind en verschanste zich toen in het huis van de ouders van de vrouw.

Na urenlange  onderhandelingen werden rond 14.45 hr. 2 schoten gehoord waarna de doden werden gevonden.

De gewonde Jessica werd  na te zijn neergeschoten door een buurman zijn huis binnen gesleept waarbij haar ex-vriend ook nog poogde te schieten.

De dader, een man van Antilliaanse/Jordaanse afkomst was in 2005 al veroordeeld voor een geweldsmisdrijf. Het huis waarin hij zich verschanstte behoorde aan de ouders van de vrouw. Zij en haar dochtertje woonden daar tijdelijk. Naar verluidt was de vader van de vrouw nog binnen toen de man naar binnen drong. De vader kon echter ontsnappen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man vast na dood zwangere vrouw

Een man (34) uit Leiderdorp zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een zwangere vrouw (30).

De vrouw werd op 30 oktober zwaargewond aangetroffen in het trappenhuis van een flat aan de Raaphorst in Leiderdorp. Reanimatie mocht niet meer baten, de vrouw overleed later in het ziekenhuis. De politie sloot een misdrijf niet uit en stelde een onderzoek in. Dit leidde tot de arrestatie van de verdachte.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook