zondag 17 april 2011

Vijfde moord op St Maarten dit jaar

Amador Jones (36) (foto) is doodgeschoten in de Under the Sun Car wash and Snack Bar tegenover de John Cooper/Jose Lake Ball Park in Cul de Sac aan de L.B. Scott Road in Mary’s Fancy in St. Maarten, op zaterdagavond 16 april rond kwart voor11 uur 's avonds locale tijd.

Amador Jones is een bekende van de politie en zou betrokken zijn bij een groot aantal misdaden waaronder moord, waarmee hij volgens getuigen 'ongestraft wegkwam'. Anderen zeggen echter dat hij zijn leven had verbeterd.

Eén reactie op het internet refereerde aan eigenrichting. Volgens de anonieme poster zou hij Amador Jones hebben vermoord om St. Maarten veiliger te maken en zou hij zich aangeven zodra hij 'zijn lijst had afgewerkt'

Amador Jones was eerder vervolgd voor de dood van Erwin Williams, een van de 'Williams tweeling', op 6 februari 2005. Ernest en Erving Williams waren vrienden van Jones en de schietpartij werd als 'een ongeluk' gezien. Jones werd dood door onachtzaamheid ten laste gelegd en 18 maanden later vrijgelaten.

Volgens geruchten zou de man die op Jones geschoten had duidelijk te zien zijn geweest door omstanders, iets wat later door de politie werd ontkend.

Jones en de Williams tweeling zouden leden zijn geweest van de op St Maarten beruchte 'bling bling gang', anderen spreken dit tegen.

Amdor Jones was de zoon van de voormalig gedeputeerde voor sport, Elton Jones.


De dood van Amador Jones is de vijfde moord op St. Maarten dit jaar.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook