zondag 22 april 2012

Liquidatie in van Woustraat Amsterdam

In de Shisha Lounge (een waterpijpcafé) in de Van Woustraat is de marokkaan Redouan Ait Takka (31) doodgeschoten door 2 getinte daders. Takka was zelf ook bewapend en droeg een kogelwerend vest.

Update 13 juni 2012.
Mogelijk was een ripdeal in 2008 de reden voor de moord op Takka. Takka zou in 2008 cocaïne gestolen hebben uit een leegstaand pand in Amsterdam. Abdel Aulad El Faddil, die in oktober 2009 werd doodgeschoten, zou ook betrokken zijn bij de ripdeal. De eigenaren van de cocaïne zouden er achter zijn gekomen dat El Faddil en Takka de drugs hebben gestolen.

Takka wordt er ook van verdacht betrokken te zijn bij een groot aantal bankovervallen. Hij zou lid zijn van de 'Praxisbende', die zo wordt genoemd omdat bij veel overvallen een moker werd gebruikt die bij de Praxis was gekocht.

Ait Takka was ook even verdachte van de liquidatiepoging op Messin in Castricum. Hij zat bij drie andere mannen (Rachid Amhouse, Nessim & Kadir) in de auto toen zij werden opgepakt. Omdat hij niks met de zaak te maken zou hebben, werd hij door de politie vrijgelaten. De andere mannen zijn veroordeeld tot vijftien jaar cel.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

man doodgeschoten in Amsterdam

Door een schietpartij in een waterpijpbar in de Van Woustraat in Amsterdam is vanavond een man (31) omgekomen. De politie heeft in de buurt een verdachte aangehouden, die bleek echter niets met het voorval te maken te hebben.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode baby gevonden in Liempde

Op de Laarakkerweg in Liempde (gemeente Boxtel) is door een voorbijganger een babylijkje aangetroffen. Over de doodsoorzaak kan de politie nog niets zeggen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook