donderdag 19 februari 2009

Beslag op huizen Nederlandse verdachte Drugshandel in Thailand

Vanmorgen is er in Pattaya (Thailand) beslag gelegd op het huis van Nederlander Hans Heinz Willem Arne De Graaf(44). Het beslag werd uitgevoerd door de Narcotica brigade en vertegenwoordigers van de immigratiedienst.

Hans Heinz Willem Arne De Graaf en zijn vrouw Khun Giraporn*(38) werden 6 januari 2009 beide gearresteerd op verdenking van cocainehandel. Zij waren beide vrij op borgtocht, hangende de rechtszitting. Samen met het huis op TW City Home 1 Village in Soi Kow Noi, werden nog 2 huizen en 2 flats van De Graaf in beslag genomen.

Het beslag vond plaats omdat er sterke verdenking is dat de huizen zijn betaald met de opbrengst van de drugshandel. Het beslag blijft totdat de Graaf en zijn vrouw hun onschuld hebben bewezen in de rechtbank.

De immigratiedienst heeft De Graaf's verblijfsvergunning die gebaseerd was op zijn huwelijk met de Thaise ingetrokken en hem een tijdelijke verblijfsvergunning uitgereikt die hem in staat stelt tot en met zijn rechtszaak te blijven.

Bron: Pattaya One News

De Graaf-Pattaya2 De Graaf-Pattaya4 De Graaf-Pattaya3

Het Huis in Pattaya

Uitreiking van de papieren

De Graaf en zijn vrouw

*'Khun' is niet de voornaam van mevrouw Giraporn. Het is een Thaise aanspreektitel voor 'Mevrouw'

Officieel vond de inbeslagname plaats wegens verdenking van winsten uit de handel van een 'Class II controlled substance'. Volgens de "Thaise Narcotics Act 1979 (B.E. 2522)" (sectie 7, pg 3) vallen opiaten maar ook Cocaine hieronder.
Voor een leukere kijk op Thailand

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook