vrijdag 13 februari 2015

Vermiste Yasmeen dood gevonden

In Ruinen is gisteravond het lichaam gevonden van de sinds 26 januari vermiste Rotterdamse Pakistaanse Yasmeen Dad (25). De politie is momenteel bezig met onderzoek. De politie heeft de echtgenoot (26) van de vrouw aangehouden

Nadat zij als vermst was opgegeven werd al snel voor haar leven gevreesd. Het politieonderzoek leidde naar het dorp Ruinen in Drenthe. Hoewel de officiele identificatie nog moet plaatsvinden gaat de politie er vanuit dat het om Yasmeen Dad gaat.

De echtgenoot van de vrouw zit vast en wordt maandag 16 februari  voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Natalee Holloway begraven onder Hotel volgens zelfverklaarde ooggetuige

Volgens Jurriën de Jong -een zelfverklaarde ooggetuige- zou Natalee Holloway begraven liggen onder een van de Mariott-hotels op Aruba.

De Jong, geboren in Amsterdam, zegt dat hij op de avond van de verdwijning een jongen en een meisje een gebouw in zag gaan. Kort daarna zou de jongen, die hij later als Joran herkende, haar lichaam naar buiten hebben gezeuld en in de kruipruimte hebben verstopt van het hotel dat toen nog in aanbouw was.

De Jong was zelf bezig met 'drugsgerelateerde' praktijken op het terrein en stapte daarom niet direct naar de politie.  Het Openbaar Ministerie noemt zijn verklaring op sommige punten onwaarschijnlijk en wil geen onderzoek doen naar de tip.

Update 17 Februari 2015
Het OM op Aruba overweegt nu toch onderzoek

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook