vrijdag 30 mei 2014

Studente vermoord tijdens verhuizing

Rianne Brouwer (27) is vanmiddag om het leven gebracht in haar woning aan het Oranjeplein in Maastricht. De politie zoekt in verband hiermee een man, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

De studente was net vanuit Nieuwegein aan het verhuizen naar haar nieuwe woning in Maastricht. "De verhuiswagen stond nog voor de deur", zei een woordvoerder van de politie.

Volgens de politie vond haar vader rond 17.15 uur de toen nog zwaargewonde vrouw in haar woning op de derde verdieping van een appartementencomplex. Hij zette eerst de achtervolging in maar moest dat opgeven. Hij alarmeerde de hulpdiensten, maar toen die kwamen, was de vrouw al overleden.

De politie is sindsdien op zoek naar een ongeveer 20- tot 25-jarige man, die rond het tijdstip dat de vrouw werd gevonden uit de woning is gerend. Hij zou op sokken lopen en vermoedelijk bloed op zijn kleding hebben. Volgens een burgernetbericht gaat het om een kleine Marokkaanse man. De politie zette onder meer een helikopter in om de man te vinden.

Update: 1-7-2014
In België is Deylan P. als verdachte opgepakt.
Deylan P zou Rianne hebben doodgestoken toen zij hem aansprak op het stelen van enkele zaken uit haar flat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook