woensdag 27 februari 2013

Lijk in plastic op strand Oostvoorne

Bij het Oostvoornse Meer in het Rijnmondgebied heeft een voorbijganger vanavond een lijk gevonden dat gewikkeld was in plastic. Aanvankelijk twijfelde de politie nog of het daadwerkelijk om een stoffelijk overschot ging.

De voorbijganger was op het strand gestruikeld over een uit de grond stekend stuk plastic op de Voornse Meeroever, vlakbij de Maasvlakte.

Update 1 maart:
De dode blijkt Remon Neervoort (35) uit Hoogvliet te zijn. Hij was sinds 12 oktober vermist. Hij is waarschijnlijk vermoord.

Update 11 maart 2013:
Er zijn drie verdachten gearresteerd: twee vrouwen (43 en 19) uit Rotterdam en een man (28) uit Spijkenisse.Het gaat om de ex-vriendin van Remon, Samira B en haar moeder en Samira's nieuwe vriend, Jasar B.

Enkele maanden voor zijn verdwijning was Neervoort vrijgekomen uit de gevangenis. Hij had vastgezeten voor het stalken van Samira. Na zijn vrijlating kreeg hij een baan als schoonmaker van zeecontainers. Volgens de politie handelde hij daarnaast in valse merkkleding en mogelijk ook in softdrugs en wapens.

Remon zou zijn neergestoken door Samira en neergeknuppeld door Jasar B. Samira's moeder zou geholpen hebben met het wegwerken van het lijk. Jasar B heeft bekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook