zaterdag 10 september 2011

Dood kind in Veldhoven

Dylan Bury (1) is vandaag overleden in een restaurant aan de Dorpsstraat in Veldhoven nadat de moeder van de baby deze daar zwaargewond had binnengebracht vanuit haar woning aan de Kromstraat. De moeder van het kind wordt vooralsnog niet gezien als verdachte. De vader van het kind is echter spoorloos en wordt gezocht.

Update: 11 sept. 2011
De vader van Dylan is vanmiddag dood aangetroffen in een bosperceel aan de Eindhovenseweg in Veldhoven.

De man heeft zo goed als zeker zelfmoord gepleegd.

Het familiedrama begon zaterdagmorgen. De man meldde zijn vrouw op haar werk dat hij hun zoontje door verstikking had gedood.

Ondanks dat de moeder zich in paniek naar huis spoedde, kon zij niets meer doen. Toen ze thuis Dylan aantrof, was het jongetje waarschijnlijk al overleden. Twee koks van een nabijgelegen restaurant probeerden het kind nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. De vader was vanaf dat moment spoorloos en werd door de politie als verdachte van de moord op zijn zoontje beschouwd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man dood in Veldhoven

Een man (36) uit Eindhoven is onder verdachte omstandigheden omgekomen in een woning in Veldhoven

Hulpdiensten kregen zaterdag in de vroege ochtend een melding dat de Eindhovenaar onwel was geworden op Camping de Molenvelden. Ter plaatse werd tevergeefs geprobeerd hem te reanimeren. De politie heeft de bewoner (57) van de woning aangehouden om hem te horen in de hoop te achterhalen wat zich in de woning heeft afgespeeld.

Update 12-9-2011: Waarschijnlijk is de man overleden aan drugs. De bewoner is naar huis gestuurd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook