dinsdag 17 januari 2012

2 kinderen dood in vakantiepark

Op vakantiepark De Scherpenhof aan de Bandijk in Terwolde (Gld) zijn vannacht twee Joey Driedonks (7) en Jayden Driedonks (10) met geweld om het leven gebracht. Hun moeder Debbie R. (41) is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Zij wordt door de politie gezien als belangrijkste verdachte.

Rond 01.00 uur ’s nachts kwam bij de politie de melding binnen. Een vriend van de moeder ontdekte de slachtoffers toen hij laat thuis kwam. Hij waarschuwde de politie.

De twee jongetjes bleken al overleden, toen de hulpdiensten op het park verschenen. De moeder werd naar het ziekenhuis gebracht. Zij is nog niet bij kennis en dus ook nog niet verhoord. De politie merkt alleen haar als verdachte aan. De vriend die de melding deed, wordt niet als verdachte gezien.
Op het vakantiepark ‘wonen’ verschillende mensen. De meesten hebben vannacht niets gemerkt van het gezinsdrama, maar reageren aangeslagen. De familie verbleef nog niet lang op het park. De vader van de kinderen, is volgens de politie ‘niet in beeld’.

Update 17 februari 2012. Ron D. de vader van de kinderen zegt meermalen aan de bel getrokken te hebben betreffende zijn labiele ex-vrouw en het gevaar dat zijn kinderen volgens hem liepen.

Update 1 mei 2012: De kinderen zouden zijn omgebracht met medicijnen. De moeder Debbie R. is aangeklaagd wegens moord.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook